In mei verscheen de nieuwste Liese Meerhout-thriller Het vergeten meisje van Toni Coppers bij Uitgeverij Manteau.
Namens New Book Collective mogen wij maar liefst 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wat als de dader in je hoofd zit?
Wijkagente Camila Bonardo is een vrolijke jonge vrouw. Als ze bij de routinecontrole van een woning een bloedbad aantreft, slaagt ze er niet in haar collega’s te alarmeren: ze gaat volledig in shock. De dagen na haar lugubere ontdekking krijgt Camila de beelden niet uit haar hoofd. Haar therapeut stelt hypnose voor om het trauma te helpen verwerken. Als Camila tijdens de hypnose de deur van haar kindertijd opent, belandt ze in een nog grotere nachtmerrie. Maar zijn haar herinneringen echt of zijn ze fantasie? De ontredderde vrouw zoekt steun bij haar vriendin en collega Liese Meerhout. Die kan het niet laten ongevraagd te gaan graven in het verleden van haar vriendin. Al snel blijkt dat Lieses nieuwsgierigheid slapende honden uit het verleden wakker maakt: Camila’s leven is in gevaar…

Over de auteur

Toni Coppers (°1961), is de auteur van meer dan 16 meesterlijke thrillers. Zijn succesreeks met commissaris Liese Meerhout in de hoofdrol werd meermaals bekroond en verfilmd in de reeks “Coppers”. Toni combineert steevast een ingenieus en spannend plot met een doorgedreven karaktertekening van zijn personages. Net dat menselijke maakt Coppers uniek in het genre.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de eerste Liese Meerhout-thriller van Tony Coppers?

Stuur je antwoord voor 29 mei 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Coppers’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)