Op 21 september verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller van Peter James, Ik volg jou. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Dokter Marcus Valentine een vrouw ziet hardlopen ontwikkelt hij een obsessie voor haar. Hij móet en zal haar dicht in de buurt hebben en om dat te bereiken gaat hij ver, héél ver…

Dokter Marcus Valentine heeft het goed voor elkaar: een vrouw, drie kinderen en een goede baan. Toch mist hij iets in zijn leven, of beter… iemand. Als hij op een ochtend een hardloper ziet die sprekend lijkt op zijn jeugdliefde, wordt er iets in hem wakker. De belangstelling voor Georgie, de vrouw die zijn pad kruiste, neemt verontrustende vormen aan en verwordt tot een obsessie. Marcus zet alles op alles om elke stap van de vrouw te kunnen volgen, om dicht in haar buurt te zijn en hij gaat daarin ver, héél ver…

Over de auteur
Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. In de zeer succesvolle serie over inspecteur Roy Grace zijn alle delen afzonderlijk te lezen. Peter James produceert ook films en tv-series, hij werkte onder meer samen met Robert DeNiro, Al Pacino, Donald Sutherland en Sharon Stone. Zijn boeken worden vertaald in meer dan dertig landen. ‘Ultiem bewijs’ is het resultaat van een fascinatie voor het onderwerp en van tientallen jaren onderzoek.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Ik volg jou.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Dokter Marcus Valentine heeft een mantra, hij leeft bij deze woorden, wat is zijn mantra? Marcus heeft in het ziekenhuis een assistente, wat is haar naam?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 oktober 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ik volg jou’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)