Musserts schaduw

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Cargo de historische thriller Musserts schaduw van John Kuipers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (e-book of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Voorwaarde: de winnaar dient een een gastrecensie aan te leveren.

Het verhaal
Hij is boomlang, onconventioneel en ongeduldig. Maar hij is ook bang voor honden, een zwakke schutter en voorzien van een goed gevoel voor humor. Hoofdinspecteur Charlie Swieninck is chef van het Bureau Bijzondere Delicten en moet zich verhouden tot de Duitse bezetter, die langzaam maar zeker zijn gezag doet gelden binnen de Haagse politie.
Op 29 juni 1940, Anjerdag, wordt Charlie opgeroepen na een moord op station Hollands Spoor. Het slachtoffer is Marnix Maas, een belangrijk juridisch raadsman van de NSB. Onvermijdelijk leidt het onderzoek naar zwaargewichten binnen de partij, onder wie Rost van Tonningen, Feldmeijer, en natuurlijk de leider van de nationaalsocialisten Anton Mussert. Intussen voert de NSB de druk op om de dader in een andere richting te zoeken.

Over de auteur
John Kuipers (Den Haag, 1955) werkte bijna vier decennia lang als journalist bij het Algemeen Nederlands Persbureau. Hij publiceerde eerder enkele boeken, waaronder de biografie De geest van het spel over de schaker Jan Timman, en schreef bijdragen voor het literaire schaakblad Matten. Musserts schaduw is zijn eerste thriller met de onberekenbare politieman Charlie Swieninck in de hoofdrol.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Musserts schaduw.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Aan wie draagt John Kuipers zijn boek “Musserts schaduw” op?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Musserts schaduw’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)