Op 14 februari verschijnt bij Xander uitgevers de thriller Weerzin van Bernard Minier. Het vijfde deel in de Martin Servaz-serie. 
Wij mogen een paperback van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). Wie wil deze spannende thriller nou niet?! 

Het verhaal

Het is 1993 en Martin Servaz staat aan het begin van zijn succesvolle carrière. Hij raakt als kersverse agent verwikkeld in de spraakmakende en onopgeloste zaak van de dood van twee zussen die geobsedeerd waren door een misdaadschrijver.
Vijfentwintig jaar later kruist diezelfde misdaadschrijver nogmaals Servaz’ pad en krijgt de zaak een zeer onheilspellend vervolg…
‘Weerzin’ is het vijfde deel in de zenuwslopende reeks met commandant Servaz.

Over de auteur

Bernard Minier (1960) groeide op in de Pyreneeën. Hij werkte als douanebeambte, maar droomde van een bestaan als schrijver. Zijn debuut Een kille rilling werd lovend ontvangen door de Franse pers en wereldwijd vertaald. Minier woont in Essonne, ten zuiden van Parijs.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de tv-serie gebaseerd op deel 1 van de boekenserie, welke op Netflix te zien is?

Stuur je antwoord voor 20 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Weerzin’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)