De maand mei staat bij Thrillers & More in het teken van Camilla Lackberg. Haar boek Gouden Kooi verschijnt vandaag bij uitgeverij The House of Books.

Het verhaal

Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer gevangen in een gouden kooi. Ooit was ze een sterke vrouw met ambities, maar voor Jack heeft ze alles opgegeven. Als hij haar verlaat, stort haar hele wereld in. Ineens heeft ze helemaal niets meer. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

Over de auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 23 miljoen verkochte boeken. Haar Fjällbacka-serie, met Patrik Hedström en Erica Falck, krijgt uitstekende kritieken en heeft een groot en internationaal lezerspubliek. Inmiddels zijn veel van haar boeken verfilmd, waaronder de serie Fjällbacka MurdersGouden kooi is het eerste deel van een tweeluik psychologische thrillers, en we maken daarin kennis met haar nieuwe hoofdpersonage Faye.

Maandag 6 mei vindt er een meet & greet plaats met Camilla Läckberg waar ook Thrillers & More bij is. Dinsdag 7 mei vindt er een Camilla Läckberg Party plaats waarbij Daphne Deckers haar interviewt en met een voordracht door Anna Drijver.

Houdt gedurende de maand mei de site dus in de gaten voor meer nieuws en acties omtrent Gouden Kooi!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)