De maand mei staat in het teken van de nieuwe thriller van Camilla LäckbergGouden kooi.
Daar hoort uiteraard een winactie bij! Namens de uitgeverij mogen wij 1 gesigneerd exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer gevangen in een gouden kooi. Ooit was ze een sterke vrouw met ambities, maar voor Jack heeft ze alles opgegeven. Als hij haar verlaat, stort haar hele wereld in. Ineens heeft ze helemaal niets meer. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

Over de auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 23 miljoen verkochte boeken. Haar Fjällbacka-serie, met Patrik Hedström en Erica Falck, krijgt uitstekende kritieken en heeft een groot en internationaal lezerspubliek. Inmiddels zijn veel van haar boeken verfilmd, waaronder de serie Fjällbacka Murders.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Uit hoeveel boeken zal deze nieuwe serie van Camilla Läckberg gaan bestaan?

Stuur je antwoord voor 27 mei 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kooi’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

One Comment to: Winactie: Gouden kooi – Camilla Läckberg GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)