Op 1 juli verschijnt de psychologische thriller Een anonieme vrouw van Sarah Pekkanen.
Namens Uitgeverij LS Amsterdam mogen wij 3 paperbacks verloten van het boek. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De 28-jarige Jessica Farris worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer ze een oproep voor deelnemers voor een psychologisch experiment tegenkomt, ziet ze hierin de oplossing voor haar problemen. Ze denkt dat ze alleen een paar vragen hoeft te beantwoorden, waarna ze haar geld krijgt en naar huis kan. Maar niets is minder waar…
De vragen worden al snel opdringerig en de therapeut, de mysterieuze Dr. Shields, geeft haar opdrachten waarbij ze dicteert welke kleding Jess aan moet en hoe ze zich moet gedragen. Het duurt niet lang voordat Jess het verschil niet meer kan zien tussen wat echt is in haar leven en wat een manipulatief experiment is… Wie kan ze nog vertrouwen?

Over de auteur

Sarah Pekkanen is journalist en columnist. Ze schreef voor bladen en kranten als People, The Washington Post en USA Today. Sarah woont in Chevy Chase, Maryland met man en drie jonge zoons.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de eerste naar het Nederlands vertaalde thriller van Sarah Pekkanen?

Stuur je antwoord voor 7 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Pekkanen’. Vermeld ook je naam en adresgegevens (*). Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

*deze winactie betreft 3 paperbacks en niet zoals eerder vermeld ook een epub.

Leave a Reply

  • (not be published)