Op 1 juli verscheen de psychologische thriller Een anonieme vrouw van Sarah Pekkanen. Namens Uitgeverij LS Amsterdam mochten wij 3 paperbacks verloten van het boek. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De 28-jarige Jessica Farris worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer ze een oproep voor deelnemers voor een psychologisch experiment tegenkomt, ziet ze hierin de oplossing voor haar problemen. Ze denkt dat ze alleen een paar vragen hoeft te beantwoorden, waarna ze haar geld krijgt en naar huis kan. Maar niets is minder waar…
De vragen worden al snel opdringerig en de therapeut, de mysterieuze Dr. Shields, geeft haar opdrachten waarbij ze dicteert welke kleding Jess aan moet en hoe ze zich moet gedragen. Het duurt niet lang voordat Jess het verschil niet meer kan zien tussen wat echt is in haar leven en wat een manipulatief experiment is… Wie kan ze nog vertrouwen?

Over de auteur

Sarah Pekkanen is journalist en columnist. Ze schreef voor bladen en kranten als People, The Washington Post en USA Today. Sarah woont in Chevy Chase, Maryland met man en drie jonge zoons.

Om kans te maken moest je via een e-mail antwoord geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet de eerste naar het Nederlands vertaalde thriller van Sarah Pekkanen?

Het antwoord is: De vrouw na mij

De winnaars zijn:

  • Carolien Kos-Van Alphen
  • Geertje Hoekstra
  • Susan Maccolini

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel bij:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)