De winnaars van de gesloten winacties zullen voortaan wekelijks verschijnen.

Week 52

Het staat in de sterrenMarijke Vos (Loft Books)

 • Vraag: Voor welke krant werkt de nieuwe hoofdredacteur Samuel Pierce uit Het staat in de sterren?
 • Antwoord: The Rainbow Weekly
 • Winnaar:
  • Wesley Oosterbaan
  • Monique van Hofwegen
  • Anja Popken

De ZilverwegStina Jackson (De Geus)

 • Vraag: Wat zegt Miriam over de schrijfstijl in haar recensie over De zilverweg?
 • Antwoord:  De schrijfstijl zal misschien niet iedereen kunnen bekoren, maar ik hou ervan. (Met weloverwogen mooie zinnen vertelt ze het verhaal van Lelle en Meja in een setting die net zo eenzaam, triest en desolaat is als dat de personages zich voelen. Mooi gedaan.)
 • Winnaar:
  • Manuel Konijnendijk

Van harte gefeliciteerd! Laat jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden?

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

 • (not be published)