In november verscheen de debuutthriller De zilverweg van Stina Jackson.
Namens Uitgeverij De Geus mogen wij een paperback verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Sinds zijn zeventienjarige dochter Lina verdween bij een bushalte aan de Zilverweg in het noorden van Zweden zoekt haar vader Lelle naar sporen van haar. De desolate streek is een ideaal oord voor zonderlingen die iets te verbergen hebben. De politie heeft de zaak allang opgegeven tot er opnieuw een meisje wordt vermist. Lelle gaat tot het uiterste om de meisjes en de dader te vinden.

Over de auteur

Stina Jackson (Zweden, 1983) groeide op in het noorden van Zweden. Ze vertrok in 2006 naar Denver, Colorado. Daar schreef ze haar debuut, dat meteen een groot verkoopsucces werd.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat zegt Miriam over de schrijfstijl in haar recensie over De zilverweg?

Stuur je antwoord voor 29 december 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zilverweg’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)