Onlangs verscheen bij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Anna West, Het spel van leugens. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.Het spel van leugens

Het verhaal

Tijdens een echtelijke ruzie tussen Eva en Peter, een veelbelovend politicus, overlijdt hun tweejarige zoontje Aron. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld.
Zeventien jaar later, op de avond dat Peter tot minister van Justitie wordt benoemd, staat Aron voor de deur.

Over de auteur

Anna West, geboren in Bakkum, Noord-Holland. In 2013 gooide ze haar leven om en ging schrijven. Haar debuut, een komische thriller haalde de longlist van De Diamanten Kogel en kreeg lovende kritieken in landelijke dagbladen. Recensenten vergeleken haar werk met dat van Roald Dahl.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het spel van leugens.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onder welke naam schrijft Anna West nog meer en hoe heet haar debuut?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het spel van leugens’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

One Comment to: winactie: Het spel van leugens – Anna West GESLOTEN

  1. september 15th, 2020

    Hallo,ik loot graag mee,zou het bijzonder leuk vinden om het boek “het spel van leugens” van Anna West te lezen !!!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)