Op 17 september 2020 verschijnt bij Cargo de nieuwe thriller van Michael RobothamMeisje zonder leugens In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Een meisje zonder verleden

Een meisje zonder leugens

Evie Cormac is een meisje zonder familie. Ze houdt haar identiteit al jarenlang geheim –
alleen daardoor is ze veilig. Maar forensisch psycholoog Cyrus Haven is vastbesloten uit te
vinden wie Evie is, en hoe ze zich verborgen hield in het huis waar een man werd doodgemarteld.
Machtige mensen zijn al jaren op zoek naar Evie, de enige getuige van hun misdaden.

Evies gave om te zien wanneer iemand liegt, helpt Cyrus bij het oplossen van een onmogelijke
zaak, maar hoe verder hij Evies verleden weet te ontrafelen, hoe meer hij haar blootstelt aan
gevaar. Uiteindelijk zullen ze beiden moeten beslissen of het misschien beter is de monsters
uit het verleden niet wakker te maken…

Over de auteur

Michael Robotham (Casino, Nieuw-Zuid-Wales, 1960) is een Australische thrillerauteur en journalist. In de laatste functie reisde hij veertien jaar lang de wereld rond en zijn artikelen verschenen in diverse Britse, Amerikaanse en Australische kranten en tijdschriften. Als ghostwriter schreef hij vijftien autobiografieën van beroemdheden, waaronder politici, popsterren en sportmensen. Twaalf van deze boeken belandden op de Sunday Times bestsellerlijst.

In 2004 debuteerde Robotham met de door media en lezers veelgeprezen thriller The suspect  (De verdenking ), mede door de verbluffende plotwending. Het boek was de start van de succesvolle serie met in de hoofdrol de sympathieke en aan Parkinson lijdende psycholoog Joseph O’Loughlin. De serie werd razend populair en in 2015 schreef Robotham het achtste deel: Watching you.

Hij schreef ook een aantal standalonethrillers, waaronder Life or death  (2014), dat naar het Nederlands werd vertaald als Leven of dood. Het boek werd door lezers en vele media vol loftuitingen ontvangen en wederom geprezen vanwege de fraaie plotwendingen. Financial Times noemde het een van de beste thrillers van het jaar en dagblad The Australian noemde Robotham een thrillerauteur op de top van zijn kunnen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Meisje zonder leugens

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor welke spice-girl heeft Michael Robotham (als ghostwriter) de autobiografie geschreven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Meisje zonder leugens’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)