Oh jongens, wat een leuk nieuwtje kwam er voorbij op Facebook! Jennefer Mellink maakte eerder dit jaar de overstap van Uitgeverij Clavis naar Luitingh Sijthoff en daar zal in het voorjaar van 2018 haar nieuwe young adult Vermoorde Onschuld verschijnen! Ik vind de cover echt heel gaaf en kan niet wachten om het boek zelf te gaan lezen!

Waar gaat Vermoorde onschuld over?

Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen…

Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.

Omslagontwerp: Suzanne Bakkum
Foto achterkant boek: Frank Boots

Leave a Reply

  • (not be published)