En weer is er een jaar voorbij.

2017, je was een bijzonder jaar. Aan terugblikken doen we niet.

Vooruit, heel kort dan: voor Thrillers & More was 2017 een top jaar. De afgelopen drie maanden hebben we iets opgebouwd waar we met trots op terugkijken: een geweldige Facebookgroep en een mooie website. De berichten die we de afgelopen weken ontvingen waren hartverwarmend en motiveren ons om door te gaan.
We stuiteren nog steeds dagelijks bij al het moois dat T&M ons brengt, en voornamelijk het plezier dat wij er aan beleven. Soms knijpen we onszelf wanneer we een supertof interview mogen doen: zomaar kunnen praten met de schrijvers van de boeken die we zo leuk vinden, dat blijft iets unieks. Gezellig met andere lezers over een passie praten is waar het om draait. Uiteindelijk draait het om je liefde voor iets te kunnen delen met anderen.

We hebben het afgelopen jaar vele nieuwe mensen leren kennen en ook oude bekenden kunnen omarmen. Het geeft ons energie om zulke enthousiaste mensen te ontmoeten.

We kijken uit naar wat 2018 ons te bieden heeft en hopen ook jou te kunnen begroeten in onze Facebookgroep of te ontmoeten tijdens een van de boekpresentaties of boekenuitjes. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle nieuwe titels die ons volgend jaar te wachten staan!

Wij wensen jullie heel veel plezier de komende weken met familie, vrienden, kennissen of buren. Geef ze een extra knuffel, wat extra aandacht en koester de tijd die je met elkaar doorbrengt.
Om daarna snel weer lekker verder te gaan met lezen 😉

Fijne dagen!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Namens het team van Thrillers & More

  1. december 22nd, 2017

    Ook voor jullie fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2018!
    Warme groet,
    Mieke

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)