En toen zat de eerste maand van 2018 er alweer op. De NTL stapel is al gegroeid en die zal in februari helaas nog hoger worden. Wat kunnen we allemaal verwachten deze maand.

Karen Rose – Op het spel (verschijnt 20 februari)  
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. “Op het spel’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.
Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert “special agent’ Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…

Reserveer bij bol.com

Daniel Cole – Marionet (verschijnt 15 februari)  
In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…
Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en met het woord LOKAAS in de borst gekerfd.
Terwijl de media-aandacht steeds groter wordt, moet Baxter helpen bij een andere moordzaak. En dan treft ze eenzelfde soort moord aan: nu staat het woord POPPEN op de borst. Voor wie is het lokaas bedoeld, en wie zijn de poppen? Maar nog belangrijker, wie heeft de touwtjes in handen?

Reserveer bij bol.com

J.D. Robb – Verraad (verschijnt 22 februari)  
In het luxueuze Palace Hotel van Roarke, de man van Eve Dallas, wordt een kamermeisje gewurgd gevonden in kamer 4602. De moordenaar lijkt Sly Yost te zijn, die vaak door de elite wordt ingehuurd. Eve kent hem maar al te goed, maar dat helpt haar niet bij het oplossen van deze zaak.

Daarbij is er nog iemand bij het noodlot van het kamermeisje betrokken. Iemand die een persoonlijk motief heeft dat verstrekkende gevolgen kan hebben. Eve moet er rekening mee houden dat het echte doelwit van de moordenaar haar eigen man is, Roarke…
Reserveer bij bol.com

Baantjer – De Cock en de naakte waarheid (verschijnt 13 februari)  
Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Al snel komt De Cock erachter dat Youri en deze jonge vrouw opgegroeid zijn in dezelfde buurt en dat ze zelfs bij elkaar in de klas hebben gezeten. De Cock beseft dat deze twee moorden wel met elkaar te maken moéten hebben, maar op welke manier is hem een raadsel. Met Vledder begint hij het onderzoek bij de familie van de twee slachtoffers, maar die blijken weinig mededeelzaam te zijn…
Reserveer bij bol.com

Gregg Hurwitz – De rekruut (verschijnt 6 februari)  
Voormalig geheim agent Evan Smoak helpt als de ‘Nowhere Man’ iedereen die zich tot niemand anders meer kan wenden. Maar nu is degene die zijn hulp inroept een oude bekende: Jack Johns, de man die hem als kind uit een weeshuis wegplukte en opvoedde alsof hij zijn eigen zoon was. De man die Evan opleidde in het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten.
In het diepste geheim is een team van huurmoordenaars bezig iedereen die bij het Orphan-project betrokken was uit de weg te ruimen. Ze zitten Jack op de hielen en Evan krijgt van zijn vroegere leermeester nog één allerlaatste opdracht: zoek en bescherm mijn laatste rekruut voor het Orphan-project. Hierdoor komt Evan recht tegenover een oud-collega van hem te staan, Charles Van Sciver, die vastberaden is alle Orphans te doden. Boven aan die lijst staat… Orphan X.
Reserveer bij bol.com

Mariette Lindstein – De sekte herrijst (verschijnt 20 februari) 
Na twee turbulente jaren in de sekte ViaTerra probeert Sofia Baumann haar leven weer op de rit te krijgen. Maar dat is moeilijker dan ze dacht. Ze wordt geconfronteerd met veel vooroordelen en achterdocht en wordt gekweld door nachtmerries. Tegelijkertijd groeit haar verlangen naar vergelding.

Sekteleider Franz Oswald zit in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Hij maakt zich echter geen zorgen en toont geen enkel berouw. Met behulp van zijn advocaat spint hij een web dat de muren van de gevangenis ver overstijgt. Hij heeft slechts één doel: wraak nemen op Sofia Bauman.
Reserveer bij bol.com

Corine Hartman – Het kwaad in ons (verschijnt 22 februari) 
Een gelukkig gezin. Zijn we dat ooit wel geweest?

Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor een andere weg. Ze werden de trotse adoptieouders van de Braziliaanse Daniel en Nina. Niet lang daarna raakte Simone alsnog zwanger en dochter Veerle completeerde het gezin.
Nu, bijna twintig jaar later, woont het gezin Steenbeeck in het idyllische Hattem aan de IJssel. Simone heeft een patisserie in het dorp, Richard is leraar in het vlakbij gelegen Zwolle en de kinderen… daar stokt het perfecte plaatje. Langzaam slaan er gaten in het warme, veilige nest dat Simone haar gezin wil bieden, en ongemerkt schuiven ze naar de rand van de afgrond.
Reserveer bij bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)