De laatste nacht

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Geus de thriller De laatste nacht van Martin Österdahl. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op een vroege nieuwjaarsochtend stuit de politie van Nacka op een macaber slagveld bij een van de landhuizen aan het meer. Op de bodem van het lege zwembad liggen twee naakte, gruwelijk toegetakelde lichamen.

De smoorverliefde tieners Ebba en Marlon hebben op oudejaarsavond een diner gepland om hun ouders voor het eerst met elkaar te laten kennismaken. Een feestelijk etentje wordt het allerminst. Onverwacht gedeelde verledens en geheimen maken het aan tafel almaar beklemmender en ongemakkelijker. Een avond met verwoestende gevolgen voor alle betrokkenen.

Over de auteur
Martin Österdahl studeerde Russisch, Oost-Europese culturen en economie. Hij werkte twintig jaar in de televisiewereld. Ook heeft hij een tijdlang in Rusland gewoond. Eerder verscheen zijn thrillerdebuut Vraag niet om genade.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De laatste nacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie is de vertaler van “De laatste nacht”?
  • 2. Op welk tijdstip begint het proloog?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De laatste nacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)