Foto: Alex Vreeman

Deze maand is Corine Hartman auteur van de maand bij Thrillers and More en dat betekent dat Corine en haar boeken deze maand extra onder de aandacht gebracht worden. Daar hoort natuurlijk ook een winactie bij, maar…we hebben dit keer niet een winactie, maar twee! Hoe gaaf is dat! De tweede winactie volgt aan het eind van de maand, nog even geduld dus 😉

Er zal ook een interview met Corine op de website komen en wat is er nu leuker om de lezers de vragen te laten stellen? Wat heb jij altijd al willen vragen aan Corine Hartman? Is er iets wat je heel graag wil weten?

Mail je vraag voor 20 maart a.s. naar info@thrillersandmore.com of ga naar onze Facebook-groep en post je vraag onder het topic dat daar geopend zal worden. Alle vragen zullen naar Corine gemaild worden en zij zal ze beantwoorden. Het resultaat zal in de laatste week van deze maand op de website te lezen zijn. De twee leukste vragen, die door Corine zullen worden uitgekozen, worden beloond met een gesigneerd exemplaar van Een vlaag van waanzin!

Brand maar los!

 

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)