De abonnees van ons Magazine hebben het al kunnen lezen, maar voor degenen die het gemist hebben delen we hier nog met veel plezier alle felicitaties gericht aan Nathalie die wij verzamelden voor de boeklancering van Rio Grande, inclusief een nagekomen bericht van Kate Hamer.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie leuke berichten.

Lieve Nathalie,

Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Ik mocht getuige zijn van het allereerste begin van Rio Grande, wat je bij ons in Portugal hebt geschreven.
Hoe tof was het dat je juist bij ons het geweldige bericht kreeg dat Casa Familia in de bestsellerlijst was gekomen. Een prachtige herinnering! Ik hoop dat je
nieuwe boek (ook) een prachtige start gaat maken.

Dikke knuffel,

Marelle Boersma


Lieve Nathalie,

Van harte gefeliciteerd met Rio Grande. We zijn benieuwd welke Storm Tara en Diego deze keer te doorstaan hebben en welke avonturen ze nog te wachten staan. Heel veel succes en schrijfplezier!

Miriam, Amanda, Alexander, Yfke, Leontine, Ann, Heidi, Danielle, Brenda, Bianca & Manon
Thrillers & More


Gefeliciteerd Nathalie met je nieuwste topper! Proost opdat er nog vele mogen volgen, al dan niet in Mexicaanse stijl 😉

Elsa Bakker
Lookie Books


Nathalie,

Ik wil je van harte gelukwensen met het verschijnen van je nieuwe thriller Rio Grande. Je hebt je de afgelopen jaren ontwikkeld tot een prima misdaadauteur en dat zal zonder enige twijfel bevestigd worden door dit nieuwe boek.

Veel succes,

Joop Liefaard
Pagina 85


Wij willen je van harte feliciteren met je nieuwe boek! We genoten van Paradijsvogels, zagen samen met jou Casa Familia van de pers rollen en hoe bijzonder was dat! Nu is daar dan het prachtige Rio Grande… Wij wensen je vele lezers en gave recensies toe. Dat iedereen er maar net zo van mag genieten tijdens het lezen als jij tijdens het schrijven 🙂

Karin Meinen & Corina Nieuwenhuis
Samenlezenisleuker


Beste Nathalie Pagie,

Van harte gefeliciteerd met de derde thriller uit de superleuke thrillerserie met Tara en Diego. Proost op dit nieuwe schrijfsel en dat er maar vele boeken van worden verkocht, want dat verdient het zeker. Hartelijk Mexicaanse groeten & maak er een mooi feestje van,

Annette Overvoorde
Birdy’s Boeken

Always lovely to hear that Nathalie has a new book coming out! We spoke together at the Antwerp Book Fair and it was fascinating to hear how she approaches her work and does so much to deliver a thrilling book to her many and growing readers out there.

Also how much work she puts in spending time in all those places like Hawaii! I’m very envious, and very glad that we always get such rich and rewarding stories at the end.

Congratulations Nathalie.. but where next? Will it be cold and rainy I wonder 😉

David Hewson


Lieve Nathalie,

Wij willen jou, ook namens Mustreads or not van harte feliciteren en heel veel succes wensen met je allernieuwste thriller “Rio Grande”. Hopelijk gaan we van deze roadtrip net zo genieten als van je andere boeken.

Lieve groet,

Moon en Caroline
Mustreads or not


Mijn eerste kennismaking met Nathalie vond plaats in mijn eigen dorp. waar zij bij de plaatselijke boekhandel haar debuut De Toneelclub signeerde. Ik, beginnend schrijver, ging langs omdat ik benieuwd was naar het verhaal van deze debutant. Misschien kon ik nog wat van haar leren. Ik zag haar in haar eentje zitten achter een tafeltje en maakte een praatje. Ondanks het feit dat ik me had voorgenomen om geen nieuwe boeken te kopen, vanwege de grote stapel ongelezen exemplaren thuis, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om dat niet te doen. Er waren op dat moment namelijk vrijwel geen klanten in
de winkel. Later vertelde ze me dat ze zich best ongemakkelijk had gevoeld, zo in haar eentje, en dat ze blij was dat ik even kwam buurten. En zie nu, Nathalie heeft inmiddels vijf succesvolle thrillers geschreven en heeft een horde trouwe fans die niet kunnen wachten op haar nieuwe boek. Ook ik ben inmiddels geen beginnende schrijver meer en zo blijf ik me, sinds dat moment in Leiderdorp, altijd een beetje verbonden voelen met deze leuke auteur.

Marlen Beek-Visser


Enhorabuena Nathalie,

Gefeliciteerd met je boek en wij zijn vereerd dat ons lied ‘Storm’ je zo heeft weten te raken!

Groeten,

Joris Linssen & Caramba


Nathalie,

Gefeliciteerd met je nieuwe boek en hopelijk mag het weer een bestseller worden…

Bryan Fohler
De wereld van Bryan

Lieve ‘writer in crime’ Nathalie,

Wat ben ik trots op je! Een paar jaar geleden zette je met De Toneelclub je eerste schreden op het thrillerpad en de afgelopen jaren heb je je met grote kracht en in een stomend tempo ontwikkeld tot een vaste waarde in het thrillerlandschap.

Gefeliciteerd met Rio Grande, ik verheug me op een nieuw avontuur van Tara en Diego en misschien nog wel meer op wat je ons de komende jaren gaat laten zien. Het is fantastisch om zo’n inspirerende collega te hebben. Geniet ervan, you rock!

Liefs,

Joyce Spijker


Vanaf 2013 pas in de thrillerwereld verschenen en hoe… Inmiddels ben je een vaste waarde in de wereld van het spannende boek en heb je een welverdiende plek veroverd. Nu is Rio Grande aan de beurt en je felicitatie heb je zondag al bij Gianotten Mutsaers ontvangen. Toch nogmaals Nathalie, van harte gefeliciteerd met dit vijfde ‘kindje’ van je, een eerste handvol!

Cees van Rhienen
WatCeesleest


Wishing you all good fortune with the launch of Rio Grande, Nathalie. Only writers really know the work and fear and struggle that goes into bringing a book
into the light of day; from one labourer at the coalface to another, I salute you.

Alex Marwood


Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd met deze derde thriller over het journalistenduo!

Heel veel succes!

Mieke
Graag Gelezen


Hello Natalie,

Just a short note to wish you all the very best for the publication of your new novel Rio Grande. It must be such an exciting time for you and I hope you have superb success with it!!

I was very happy to hear you chose The Girl in the Red Coat for your holiday read. I hope you have a great holiday and that you enjoy the book.

Once again congratulations on being published and also being Thrillers and More’s Author of the Month.

Warm Regards,

Kate Hamer

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)