Wij hebben weer een mooie winactie voor jullie! Namens Karin en Dimitri mogen we drie exemplaren van Penitenza weggeven, zo tof!!!

Waar gaat Penitenza over?

Penitenza is een beroemd schilderij, het pronkstuk van de basiliek in Florella. Als Johan Jagers gevraagd wordt samen met een internationaal team deze kerk te restaureren, vertrekken hij en zijn vrouw Merel voor een jaar naar de Italiaanse kunststad.
Hun verblijf verloopt al snel totaal anders dan ze zich hadden voorgesteld. Daniël, bij wie Merel en Johan woonruimte huren, blijkt een vrouwenversierder en een maffiamaatje, en als en als er op een dag een gruwelijk misdrijf plaatsvindt, komen Merel en Johan in een ware nachtmerrie terecht.
Welk aandeel heeft Daniël hierin? Waarom weigert Johan door te gaan met de restauratie van het schilderij? Zal Merel Daniël kunnen blijven weerstaan?
Penitenza is een spannende misdaadroman over idealen, onrecht en opoffering.

Wat moet je doen? Op de website van uitgeverij Ellessy kun je een fragment uit Penitenza lezen (klik hier).
Bedenk een titel voor dit fragment! Simpel toch? Kind kan de was doen 🙂 Karin en Dimitri zullen zelf uit de inzendingen de winnaars kiezen.

Stuur je antwoord uiterlijk 20 juli 2018 18.00 uur naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van Penitenza. Vergeet niet je adres te vermelden 😉

Succes!!!

 

Leave a Reply

  • (not be published)