In Antwerpen is gisteren de 82e editie van de Boekenbeurs geopend. Van 28 oktober t/m 4 november en van 8 t/m 11 november is de Expo in Antwerpen gevuld met een grote hoeveelheid aan stands van diverse uitgeverijen. Gedurende de twee weken kun je er terecht om je favoriete auteur te ontmoeten, je boeken te laten signeren en gezellig met vrienden of met het hele gezin over de markt te struinen. Er is letterlijk voor ieder wat wils.

Vandaag vindt de uitreiking plaats van de Knack Hercule Poirotprijs, waarbij de beste Vlaamse misdaadroman van het jaar wordt gekozen. Dit jaar gaat het tussen: Toni Coppers, Jos Pierreux, Kevin Valgaeren, Jan van der Cruysse en Bob van Laerhoven.

Ook de Vereniging van Vlaamse Misdaadauteurs is gedurende de twee weken goed vertegenwoordig, met auteurs al: Belinda Aebi, Tom Bergs, Willy & Steven Bogaerts, Chris Bossers, Joanne Carlton, Sterre Carron, Jo Claes, Toni Coppers, Anne Daniel, Lieven de Letter, Ludo Geluykens, Paul Jacobs, Erik Persoons, Jos Pierreux, Raymond Rombout, Rudy Soetewey, Guido Strobbe, Jan van der Cruysse, Hilde Vandermeeren, Hubert van Lier, Anne-Laure van Neer en Stefaan Werbrouck.

Neem een kijkje op de de site van VVMA.be voor een overzicht wanneer de auteurs van VVMA aanwezig zijn.

Ook auteurs als Christine Charliers, Herman Brusselmans, Tamara Geraeds, Inge VerbruggenTom Lanoye en Griet Op de Beeck zullen aanwezig zijn. Kijk hier voor een volledig overzicht van alle auteurs en uitgeverijen.

Tickets à €10,- zijn verkrijgbaar aan de kassa of via Boekenbeurs.be, kinderen t/m 11 jaar gratis.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)