Namens Uitgeverij Aquazz mogen wij twee exemplaren verloten van de thriller Kopiekat van Bert Bergs.

Waar gaat het boek over:
In de Vinderhoutse bossen wordt het naakte lichaam ontdekt van een blond meisje. Ze is gewurgd en vaginaal gemutileerd. Iets verderop ligt een doodgeschoten man in een greppel. Het wordt een hele klus voor hoofdinspecteur Sara Vits en haar team. Het vermoorde meisje is een universiteitsstudente die op kamers verblijft in Gent. Tijdens de speurtocht naar de moordenaar wordt een tweede meisje, eveneens een studente, op dezelfde manier vermoord. Op haar naakte lichaam vindt men een aanwijzing: KOPIEKAT.
Dan smijt Sara zich op een onopgeloste moord die vanonder het stof wordt gehaald. Ondertussen is Marc Ackein, freelance journalist en partner van Sara, financieel gesjoemel op het spoor in een Gentse cement- en betonfabriek, eigendom van Gérard Laporte. Met de hulp van een hooggeplaatste EU-ambtenaar zou hij miljoenen hebben opgestreken. Twee van Laportes kinderen hebben een lucratief baantje in het bedrijf. De oudste zoon baat een nachtclub uit. Marc Ackein die per toeval in dat etablissement verzeilt, komt daar iets te weten over de eerste moord. Fraude- en moordonderzoek doorkruisen elkaar. Uiteindelijk komt de hele familie Laporte in het vizier. Wie deed wat?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, we zouden het leuk vinden als je het bericht wil liken en delen (dat gaat het makkelijkst via de community pagina, zie hier) en geef antwoord op de volgende vraag:

  • Welk deel, met het duo Marc Ackein en Sara Vits in de hoofdrol, is Kopiekat?

Stuur je antwoord en adresgegevens voor 11 november 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Kopiekat.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)