Op 7 mei verschijnt bij Uitgeverij Cargo de tweede thriller van Kasper van Beek: De honger.
In samenwerking met Uitgeverij Cargo mogen wij drie exemplaren verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank! De winnaar kan kiezen uit een epub of paperback.

Het verhaal

Liam Sandberg, zijn vrouw Evi en hun dochter Yana komen na een weekendje weg thuis in Amsterdam. Op de salontafel ligt een onbekende afstandsbediening met daarop een gele post-it. Op het papiertje staat PLAY geschreven. Als Liam de afstandsbediening gebruikt verschijnt hun eigen woonkamer op de televisie, gefilmd van een hoog standpunt. Door het beeld loopt Evi, in een badjas. Dan worden er zes afzonderlijke schermen zichtbaar. Op elk beeld is een ander deel van hun huis te zien, en ook Liam en Yana zijn gefilmd. Rechtsboven staan een datum en een tijd, en als Liam doorspoelt vliegen de dagen voorbij.

De volgende dag vindt de politie zeventien verborgen camera’s in het huis van Liam Sandberg. Rechercheur Isabella Neri staat voor een raadsel. Wie heeft de camera’s geplaatst? En waarom wil iemand de familie Sandberg elke minuut van elke dag filmen?

Over de auteur

Kasper van Beek (1985) is film- en televisieproducent. Hij is medeoprichter van twee productiebedrijven, waarmee hij een breed scala aan nationale en internationale projecten maakt. Hij woont en werkt in Amsterdam. Kasper debuteerde met de zeer goed ontvangen thriller Vogelvrij, waarmee hij op de shortlist van de Gouden Strop en de Schaduwprijs stond.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat zegt Danielle over de personages in haar recensie over Vogelvrij?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De honger‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Geef ook aan of je voorkeur hebt voor een epub of paperback!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)