Bloedheet

Op 15 mei verschijnt bij uitgeverij Letterrijn de thriller van Annet Hulst, Bloedheet. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Stel dat je uit nieuwsgierigheid je DNA opstuurt naar een bedrijf dat het vergelijkt met DNA van anderen. Stel dat je op deze manier op een groot familiegeheim stuit. Het overkomt de 18-jarige Fee Wilkens. Fee is eerstejaars student geschiedenis in Leiden. Sinds enkele maanden woont ze, met haar beste vriendin Rox, in het appartement dat haar ouders voor haar hebben gekocht. Tijdens de voorbereidingen van haar vaders vijftigste verjaardag, doet Fee een schokkende ontdekking die veel vragen bij haar oproept. Wat is er vroeger precies gebeurd rond het familiebedrijf in Apeldoorn, Spa Resort Het Kristal? Wat staat er in het dagboek van oom Bas, dat hij schreef in de gevangenis? En wat ziet de knappe Joey eigenlijk in Fee? Dan sterft er een familielid. Dat Fee nieuwsgierig is, komt nu goed van pas. Ze besluit samen met Rox op onderzoek uit te gaan. Ze moet weten wat het sterfgeval heeft te maken heeft met haar verleden.

Over de auteur
Annet Hulst, initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl, debuteerde in maart 2020 met de spannende young adult Privacy Live. Ze woont met haar gezin in haar geboortestad Leiden en werkt als IT risicomanager in de financiële sector. In haar vrije tijd schrijft ze, leest ze boeken in alle genres en brengt ze met regelmaat een bezoek aan de sauna.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Bloedheet

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Fee, de hoofdpersonage, woont en studeert in Leiden. In welke horecagelegenheden laat Annet Hulst haar afspreken en waar heeft Fee een bijbaantje? (Tip: lees meer over Annet op de site van Letterrijn)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bloedheet’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of ePub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)