Onlangs verscheen de feelgood roman Langs de lijn van Karin de Graaff. “Langs de lijn is een fijn wegleesboek voor liefhebbers van Jill Mansell en films als Alles is Liefde. Over liefde, verlies, voetbalmoeders en voetbalhaters.” Namens de auteur mogen wij een paperback en een e-book verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal
Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.

Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Over de auteur
Karin de Graaff
is auteur van Langs de lijn, Een lang weekend en de Luuk&Bo-serie (Kluitman). Daarnaast werkt ze als journalist, tekstschrijver, verhalenverteller en presentator. Rode draad bij al die bezigheden: verhalen! Ze is een echt leesbeest, al voordat ze letters kon ontcijferen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar was Karin de Graaff al diverse malen ladyspeaker voor?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 december 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Langs de lijn’, geef daarbij ook aan of je kans wilt maken op een paperback of e-book. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)