Poolcirkel

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Geus de thriller Poolcirkel van Liza Marklund. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is 1980. In Stenträsk, een rustig dorp in het uiterste noorden van Zweden waar de zon nooit ondergaat en de winters een totale duisternis zijn, verdwijnt Sofia Hellsten spoorloos op een zomernacht. Samen met vier andere jonge studentes is ze lid van de boekenclub Poolcirkel. Veertig jaar later duikt haar hoofdloze lichaam op en start politiechef Wiking Stormberg een onderzoek…

Over de auteur
“Als Sjöwall / Wahlöö in de jaren ‘60 voor de eerste moderne Zweedse politieroman zorgden, dan was het Liza Marklund die voor een volgende revolutie in het genre zorgde, door eind jaren ’90 het meest succesvolle boek van een vrouwelijk Scandinavische schrijfster ooit te publiceren: Springstof.

Liza Marklund’s serie over misdaad verslaggever Annika Bengtzon werd heel snel een wereldwijde bestseller. Haar leven op een drukke kranteredactie en het conflict tussen moederschap en carrière vormen de achtergrond voor immens spannende verhalen. Marklund verkocht 12 miljoen romans in 30 talen en mocht meerdere prijzen in ontvangst nemen.

Naast schrijver, journalist, columnist en ambassadeur voor UNICEF is Liza Marklund ook mede-eigenaar van de derde grootste van Zweedse uitgeverij Piratförlaget.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Poolcirkel.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met welke auteur heeft Liza Marklund een standalone novels-thriller geschreven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 november 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Poolcirkel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)