Uitgeverij A.W. Bruna heeft sinds kort iets heel leuks: een thrillerabonnement! En wij mochten er een verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Wat houdt zo’n abonnement precies in? Voor 64 euro per jaar krijg je 4x per jaar een thriller toegezonden en niet zomaar eentje! Het is een debuut en het ligt gewoon eerder op jouw deurmat dan bij de boekhandel, hoe gaaf is dat? Meer informatie kun je hier vinden.

Wat kun je winnen: een thrillerabonnement waarbij je voor een jaar 4x een thrillerdebuut in een mooie giftbox ontvangt, een week voordat het en in de winkels ligt. Het gewonnen abonnement stop automatisch.

Wij vinden het heel erg tof en we vinden het helemaal geweldig dat we iemand blij mogen maken met zo’n abonnement 🙂

 

Om kans te maken moest je antwoorden geven op de volgende vraag:

  • Uit welke personen bestaat de redactie die de thrillers voor het abonnement uitkiest?

Het antwoord is: Steven Maat (uitgever), Ilse Arkesteijn (redacteur), en Susan Sanderus (redacteur)

De winnaar is:

  • Leo Egbers

Gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)