Op 13 april verscheen de nieuwe thriller van Kiki van Dijk, Nice. Namens Xander Uitgevers mochten wij 2 paperbacks en 2 epubs van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Wakend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun mysterieuze familiegeschiedenis niet langer kan negeren, zeker wanneer blijkt dat er mogelijk opzet in het spel was. Wie zou tot zoiets gruwelijks in staat zijn?
Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z’n donkerste kant zien…

Over de auteur

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet het debuut van Kiki van Dijk?

Het antwoord is: Zeevlam

De winnaars zijn:

E-book

  • Marine Binck
  • Renate Kappetijn

Paperback

  • Elize Okonofua
  • Patty Jansen

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)