Namens Uitgeverij Kramat mochten wij twee gesigneerde exemplaren verloten van de nieuwste thriller Kwelling van Tamara Geraeds. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Hoe goed ken jij je moeder echt?
Vijf jaar geleden werd het leven van de familie Kaakmans op zijn kop gezet door de verdwijning van de zesjarige Colin. Met moeite houden ze zich staande, tot het ondenkbare gebeurt. Langzaam begint het gezin uit elkaar te vallen.
Terwijl dochter Christina, inmiddels achtentwintig, naar de drugs grijpt vanwege een knagend schuldgevoel, begraaft vader Harm zich in zijn werk en ligt moeder Ellen dagenlang ziek op bed.
Maar er is nog iets aan de hand met Ellen. Iets vreemds. En hoe meer Christina ontdekt, hoe meer ze begint te vrezen voor haar leven.

Over de auteur

Tamara Geraeds (1981) begon met schrijven toen ze 15 was en wist toen al dat ze er nooit meer mee wilde stoppen. Na een kort verhaal in de bundel Bergen Bloedt (Karakter Uitgevers, 2011), werd haar grote droom om gepubliceerd te worden werkelijkheid in 2012, toen haar debuut Nergens verscheen bij Uitgeverij Kluitman Alkmaar. Dit boek werd als enige in de categorie 12+ genomineerd voor de Hotze de Roosprijs.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

 • Tamara Geraeds heeft de lerarenopleiding gedaan, welk vak is zij gaan geven?

Het antwoord is: Engels

De winnaars zijn:

 • Renneke Bogerd
 • M. Middendorp

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Winnaars: Kwelling – Tamara Geraeds

 1. Renneke Bogerd

  mei 6th, 2019

  Dank je wel, super blij mee.

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)