Op 7 mei verscheen het vierde deel in de Erika Foster-serie van Robert BryndzaLaatste adem. Namens Uitgeverij Boekerij mochten wij maar liefst 5 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als het gemartelde lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een vuilnisbak, haar nietsziende ogen puilend uit hun kassen en haar kleding druipend van het bloed, is detective Erika Foster als eerste ter plaatse. Het enige probleem: dit keer is het niet haar zaak.

Terwijl ze vecht om een plekje in het onderzoeksteam ontdekt Erika een verband tussen deze zaak en een onopgeloste moord van vier maanden eerder. Een jonge vrouw, op eenzelfde soort plek gedumpt, met vergelijkbare wonden: een fatale snee in haar dijbeenslagader. Dan wordt een andere vrouw ontvoerd terwijl ze op haar date wacht. Erika en haar team moeten haar vinden voor ze het volgende slachtoffer wordt.

Over de auteur

Robert Bryndza werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije. Hij is acteur en schrijver.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de titel van deel 5 in de Erika Foster-serie van Robert Bryndza?

Het antwoord is: Koud Bloed

De winnaars zijn:

  • Marcel Naye
  • Rachel van Kranenburg
  • Anneke Brussaard
  • Astrid van Sambeek
  • Christianne Dehing

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)