Op 28 mei verscheen de nieuwe thriller van Guillaume MussoHet meisje en de nacht bij uitgeverij A.W. Bruna. Namens de uitgeverij mochten wij 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een jonge vrouw verdwijnt in de nacht. Drie vrienden verbonden door een tragisch geheim. Ze zien elkaar na jaren weer terug bij de reünie van hun school…

Over de auteur

Guillaume Musso (1974) werkte na zijn middelbare school een tijdje als ijsverkoper in New York. Hij komt nog regelmatig in de Verenigde Staten, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Musso is inmiddels een van de bestverkopende auteurs in Frankrijk. Zijn werk wordt in 36 landen uitgegeven en er zijn al meer dan 18 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

 • Met welk boek debuteerde Guillaume Musso in Nederland?

Het antwoord is: Het grote gemis (2006)

De winnaars zijn:

 • Marian Bouwens
 • Astrid Bubbert
 • Margaret A. van Driesten

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com
.

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Winnaars: Het meisje en de nacht – Guillaume Musso

 1. astrid bubbert

  juni 17th, 2019

  onwijs bedankt voor dit mooie en spannende boek.
  ik kan niet wachten om er in te beginnen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)