Op 28 mei verscheen het thrillerdebuut van de Nederlandse auteur Johan AndersenDodenstoel. Namens de Uitgeverij HarperCollins mochten wij 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Ex-commando en veiligheidsadviseur Eugène Hamer treft op de Amsterdamse Apollolaan een gruwelijk tafereel aan. Een man hangt aan een touw in de woonkamer, zijn keel doorgesneden. Zijn vrouw ligt dood op bed en in een kledingkast schuilt een jongen die opzettelijk getuige is geweest van deze slachting.

De moordenaar daagt de politie in een brief uit hem op te sporen. Hij verwijst naar een website waarop een elektrische
stoel te zien is met daaronder de boodschap: Pas als mijn wraak compleet is stop ik met moorden. Samen met Neli Panka, inspecteur bij de afdeling Zware Criminaliteit en gespecialiseerd in de psychologie van seriemoordenaars, opent Hamer de jacht. Het brengt ze op het spoor van een omvangrijk netwerk van drugssmokkel en mensenhandel, die zijn oorsprong blijkt te vinden in voormalig Joegoslavië en de val van Srebrenica.

Het moorden gaat door. Alles wijst erop dat ze te maken hebben met de meest meedogenloze moordenaar in de Nederlandse misdaadgeschiedenis die een dodelijk spelletje met hen speelt…

Over de auteur

Johan Andersen debuteerde in mei 2019 met zijn eerste thriller Dodenstoel bij Uitgeverij HarperCollins.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Noem 3 steden in Nederland waar het boek zich afspeelt.

Het antwoord is: Dodenstoel is een politieroman en serial killer thriller in één en speelt zich af in Amsterdam, Breda, Schiedam, Arnhem en diverse andere locaties in Nederland.

De winnaars zijn:

  • Nico de Koning
  • Bindert de Boer
  • Remco Barnhoorn

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)