Vorige week verscheen de thriller Het mes van Jo Nesbø en namens Uitgeverij Cargo mochten wij twee paperbacks en een ePub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. De politie in Oslo biedt hem een baan aan, maar hij mag alleen nog cold cases onderzoeken. Als na meer dan tien jaar gevangenis Svein Finne, de serieverkrachter en -moordenaar, weer op vrije voeten komt, is Hole ervan overtuigd dat hij opnieuw zal toeslaan.

Het is slechts de opmaat van een veel grotere ramp. Want wanneer hij op een dag in zijn appartement ontwaakt na een nacht vol alcohol, ontdekt Harry dat hij besmeurd is met bloed. Het is het begin van een nachtmerrie die erger wordt dan hij ooit kon dromen. De briljante, onnavolgbare politieagent Harry Hole is terug en in de greep van de moordenaar die hem al zijn hele loopbaan achtervolgt.

Over de auteur

Jo Nesbø (Oslo, 1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftig landen uitgegeven. Wereldwijd verkocht hij meer dan 33 miljoen exemplaren.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk deel uit de serie met Harry Hole in de hoofdrol is Het mes?

Antwoord: het twaalfde deel

Wie o wie zijn de gelukkigen?

Paperback: Barbara Vermeiren & Karin Ewijk

E-pub: Anita Schroeyers

Gefeliciteerd allemaal!!!

Leave a Reply

  • (not be published)