Vorige maand verscheen de nieuwste Young Adult thriller Buitenspel van Margje Woordow. In het kader van de Young Adult maand mochten wij namens Uitgeverij De Fontein een exemplaar verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Nynke en Jimmy gaan met hun voetbalteams op trainingsweekend. De pranks zijn voorbereid. Er wordt van alles meegesmokkeld in de tassen. Maar tijdens de eerste nacht gaat het gruwelijk mis: in het bos vindt Jimmy het dode lichaam van zijn vriend Mattias. De politie tast in het duister.
Dan blijkt ook Soraya, Nynkes vriendin, spoorloos. Waar is ze? Volgen er nog meer slachtoffers?
Nynke en Jimmy ontdekken dat niet iedereen de waarheid spreekt. Was de teamspirit wel zo goed? Kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen?

Over de auteur

Margje Woodrow (1975) was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat heeft Marje Woodrow als laatste gekocht in de kringloopwinkel?
    (Lees het interview voor het juiste antwoord!)

Het antwoord is: Kapstokhaakjes

De winnaar is:

  • Sandra van den Brande

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)