Later dit jaar verschijnt het tweede deel uit de tweeluik van de Siciliaanse kronieken, De mannen vallen van Inge Ipenburg. Namens Uitgeverij Pepper Books mogen wij drie paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd?
Hoog boven het plein wordt een jongetje in het appartement van Herman, de beste vriend van Max, gevonden. Herman zelf is nergens te bekennen, evenals de moeder van het jongetje.
Het is de zomer van 2016. Het eiland wordt overspoeld door stromen vluchtelingen, maar dit dorp lijken ze over te slaan. Op dat ene kleine meisje na. Een meisje dat niet praat.
Wat is hier in godsnaam aan de hand?
De eigengereide Max woont al jaren op Sicilië. Tijdens een indrukwekkende zomer, waarin haar verleden haar op de hielen zat, heeft ze de Hollandse inspecteur Wil Heerema beter leren kennen. Samen stuiten ze aan het einde van die lange en warme Italiaanse zomer op de sporen van een gruwelijke waarheid, die ze misschien wel nooit hadden willen kennen.

Over de auteur

Inge Ipenburg is behalve auteur ook actrice. Ze speelt in theater, televisieseries en films.

Om kans te maken moest je via een e-mail antwoord geven op de volgende vraag:

  • Wat vindt Inge Ipenburg leuker, acteren of schrijven? (het antwoord kon je vinden in het interview dat wij met Inge hadden)

Het antwoord is: allebei even leuk

De winnaars zijn:

  • Claudia de Kok
  • Chantal Hofmeester
  • Linda Zevenbergen

Gefeliciteerd!

De publicatie van De mannen vallen is uitgesteld. Het gewonnen exemplaar zal in overleg met de uitgever op een later tijdstip worden toegestuurd.

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)