Op 11 mei is verschenen bij Godijn Publishing, Bonuszoon van Antoinette Kalkman. Wij mochten een exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?

Over de auteur

Antoinette Kalkman (1964) kent de valkuilen en uitdagingen van een samengesteld gezin als geen ander. Met haar nieuwe man, haar twee kinderen en twee bonuskinderen woont ze op de Utrechtse Heuvelrug, waar het aangrijpende verhaal zich ook afspeelt. Naast moeder is ze ondernemer en schrijver. Ze is medeoprichter van de ThrillerAcademie. Bonuszoon is haar debuutthriller.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar is Antoinette Kalkman medeoprichtster van, samen met Marelle Boersma?

Het antwoord is: ThrillerAcademie

De winnaar is:

  • Myriam Blom

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)