Eerder deze maand verscheen het afsluitende vierde deel van het Wisting Kwartet. Dwaalspoor van Jørn Lier Horst met in de hoofdrol inspecteur William Wisting. Namens A.W. Bruna Uitgevers mochten wij niet een maar drie exemplaren verloten van deze spannende Scandinavische thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Alleenstaande moeder Sofie Lund is klaar voor een nieuwe start als ze in het huis trekt dat haar grootvader haar naliet. In de kelder van haar nieuwe huis vindt ze een kluis die aan de vloer vastgeschroefd zit. De inhoud ervan lijken de geruchten dat haar grootvader een smokkelaar was te bevestigen. Maar in de kluis bevindt zich ook iets sinisterders: een pistool.

Sofies vriendin, Line Wisting, overtuigt haar ervan dat ze het pistool moet afgeven bij de politie.

De vondst van het pistool geeft een nieuwe aanwijzing in een lopend moordonderzoek dat geleid wordt door William Wisting. Maar ook zaait het twijfel over een andere zaak. Wisting besluit zijn onderbuikgevoel te volgen en beide zaken aan nader onderzoek te onderwerpen.

Over de auteur

Jørn Lier Horst is schrijver en politieman in Larvik. De werkplek van zijn personage William Wisting is maar een paar deuren verwijderd van Jørn Lier Horst eigen bureau.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Waar komt Jørn Lier Horst vandaan?

Het antwoord dat wij zochten is: Noorwegen

De winnaars zijn:

  • Anna van der Schaaf
  • Marc Caluwe
  • Carla van Dijk

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)