Deze maand verscheen de thriller van een voor ons nieuwe Zuid-Koreaanse schrijfster. Een goede zoon van You-Jeong Jeong. Namens Uitgeverij Cargo mochten wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wie kun je nog vertrouwen als je jezelf niet vertrouwt.
De 26-jarige Yu-Jin ontwaakt na een onrustige nacht en ontdekt dat zijn kleding onder het bloed zit. Onder aan de trap vindt hij vervolgens het levenloze lichaam van zijn moeder, haar hals blijkt doorgesneden. Yu-Jin heeft geen herinneringen aan de nacht, maar beseft dat al het bewijsmateriaal naar hem wijst. Hij besluit daarom het lichaam van zijn moeder te verstoppen en zelf de moordenaar op te sporen. Ondertussen moet hij zijn nieuwsgierige tante, zijn stiefbroer en de politie op een dwaalspoor zetten.
Dan blijkt dezelfde nacht nóg een vrouw te zijn vermoord. Langzaam komen Yu-Jins herinneringen terug, en ontvouwt zich een drama dat verder gaat dan deze fatale nacht.

Over de auteur

You-Jeong Jeong is een Zuid-Koreaanse schrijfster van psychologische thriller en crime fiction. Een goede zoon is het eerste boek wat in meerdere landen vertaald is.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Welk boek (Engelse titel) werd genoemd als 1 van de top 10 beste crime novels in 2015 in Die Zeit (Duitsland)?

Het antwoord is: Seven Years of Darkness

De winnaars zijn:

  • Jack Vermonden
  • Marjan van den Heuvel
  • Nathalie van Borkulo

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)