Op 27 juni verscheen de nieuwe thriller van de auteur van Tik Tak. Kiekeboe van Chris McGeorge. Namens Uitgeverij LS Amsterdam mochten wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Over de auteur

Chris McGeorge is 26 jaar en werkt als schrijver in Londen. McGeorge is een groot filmliefhebber en dat zie je terug in zijn boek.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Wat zegt Miriam over de plottwist in haar recensie over Tik Tak?

Het antwoord is: “De plottwist had wat mij betreft een heel stuk later mogen komen.”

De winnaars zijn:

  • Mirella Christiaens
  • Nel Derksen
  • Hedy Kruithof

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)