Op 10 februari start bij Thrillers and More de leesclub van de thriller Het dorp van Belinda Aebi, in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

Het verhaal

Eline Jehaes, een jonge journaliste, strandt met autopech in Koolbeke. Ze gaat op zoek naar hulp in dit geïsoleerde dorp aan de oevers van de Durme maar ontdekt dat ze er niet welkom is en dat er vreemde dingen gebeuren.
Haar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld wanneer ze merkt dat er een groep mensen woont met een uitzonderlijke, erfelijke aandoening.
Ze krijgt onderdak bij Sylvia, de uitbaatster van de herberg ‘De Koolputten.’ Wanneer het lichaam van een jonge, zwangere vrouw uit een beerput wordt gehaald, gaat Eline dieper in het verleden graven. Ze moet te weten komen wat er zich heeft afgespeeld en waarom er over het dorp een dichte sluier van geheimen hangt.

Over de auteur

Belinda Aebi (1959) werkte 26 jaar als manager van de juwelenafdeling bij de firma Rodania, het horlogebedrijf dat door haar Zwitserse vader in België werd opgericht en uitgebouwd. In het boek Swiss Made (maart 2008) tekende ze zijn levensverhaal op. Tijdens het werken aan deze biografie ontdekte ze haar “goesting” om te schrijven. Eerder verschenen onder andere Comeback, Ademnood, Troebel water, Blow-up.

Voorwaarden

De leesclub start 10 februari a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Belinda Aebi zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “Het dorp”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 5 februari 12:00 uur. Deelnemers zullen 6 februari een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)