Morgen verschijnt bij Uitgeverij Karakter de nieuwste thriller van Igor Znidarsic: Koud zonder jou. In samenwerking met Uitgeverij Karakter mogen wij drie paperbacks verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Op klaarlichte dag wordt in de Achterhoek een vrouw van haar fiets gesleurd en ontvoerd. Een dag later treft een wandelaar haar naakte lichaam aan in het bos. Het is doorboord met messteken en op haar onderarm zijn cijfers gekrast. Een paar weken later verdwijnt in dezelfde regio opnieuw een fietsster. De vrouw is door verdrinking om het leven
gebracht, met een speelkaart in haar hand geklemd.
Ondanks intensief speurwerk van de recherche blijft de toedracht een mysterie. Dan valt er een derde slachtoffer. De rechercheurs vermoeden dat het steeds om één dader gaat: de drie slachtoffers waren allen stevige vrouwen met lang blond haar van een jaar of veertig.

Over de auteur

Igor Znidarsic is journalist en schreef onder andere voor HP/De Tijd, NRC Handelsblad en De Groene Amsterdammer. Ook schreef hij eerder twee semi-autobiografische romans.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van de eerste thriller die Igor Znidarsic heeft geschreven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Znidarsic‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)