Eerder dit jaar verscheen bij Uitgeverij Boekerij de feelgood roman Zo goed als nieuw van Petra Vollinga.
In samenwerking met Uitgeverij Boekerij mogen wij een exemplaar verloten van deze roman, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Leef mee met de lotgevallen van vier zeer verschillende, maar allemaal even hartveroverende personages, van wie de levens uiteindelijk samenkomen.

Zwangere Tessa, gepensioneerde Annegien, pas gescheiden Herman en globetrotter Jeff hebben op het eerste gezicht niks met elkaar te maken. Behalve dat ze allemaal een goede reden hebben om iets te kopen of verkopen. Het romantische antieke bed bijvoorbeeld, waarin Tessa -zichzelf al op een roze babywolk ziet zitten. De rode Kia, waar Annegien vanaf moet omdat ze met een camper naar Afrika wil. Reisgenoot Herman, die na zijn saaie huwelijk niet kan wachten om op avontuur te gaan. En Jeff, die na -jaren van freewheelen zijn geliefde rugzak aan de wilgen hangt, om nou toch eindelijk eens volwassen te worden.

Alle advertenties op Marktplaats hebben hun eigen verhaal. Het verhaal van de eigenaar. Maar wat als je die verhalen nog een tijdje zou volgen? Dan kan het zomaar zijn dat ze een heel eigen leven gaan leiden en veel meer met elkaar te maken hebben dan je in eerste instantie dacht.…

Over de auteur

Petra Vollinga (1969) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden, waarna ze voor zichzelf begon als tekstschrijver. Jarenlang schreef ze artikelen en interviews in bladen als Cosmo, Marie Claire, Ouders van Nu en Flow. Tegenwoordig werkt ze als copywriter voor diverse reclamebureaus en merken. Eerder verscheen van haar het non-fictieboek Het grote co-ouder doeboek. Haar tweede roman Hallo liefde verschijnt in juli 2018..

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is Petra’s ultieme manier van ontspannen? (Tip: lees het interview met Petra Vollinga voor het juiste antwoord)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 juii 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zo goed als nieuw‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

2 Comments to: Winactie: Zo goed als nieuw- Petra Vollinga GESLOTEN

  1. juli 25th, 2020

    Hallo,lijkt me een super boek,ben heel benieuwd om het verhaal te ontdekken !!!! Dankjewel voor de leuke actie,ik duim ervoor !!! Fijn weekend !!!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)