Stormval

Onlangs verscheen bij uitgeverij Cargo de thriller Stormval, van Tove Alsterdal. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 epub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een smalle weg kronkelt door de bossen, langs een spiegelgladde rivier, waarin de bergtoppen zich blauw weerspiegelen. In een opwelling slaat Olof Hagström af, verder het bos in, naar het ouderlijk huis dat hij meer dan twintig jaar geleden verliet. Het afgelegen huis lijkt verlaten, maar binnen is een hond eindeloos aan het blaffen. Als Olof een kijkje in het huis neemt, vindt hij daar het levenloze lichaam van zijn vader, die met messteken is omgebracht.
Politierechercheur Eira Sjödin wordt op de zaak gezet, en Olof lijkt de enige verdachte. Ze herkent Olof, hij was ooit het middelpunt van een misdaad die het dorp jarenlang in zijn greep hield. Eira was negen jaar oud toen Lina Stavred werd vermoord. Olof was de veertienjarige jongen die de moord op Lina bekende. Hij was de jongen uit Eira’s nachtmerries.

Over de auteur
Tove Alsterdal (1960) is een Zweedse schrijfster en journaliste. In eigen land verwierf ze faam als scriptschrijfster voor toneel, film en opera. Als romanschrijfster debuteerde ze in 2009 met Kvinnorna på Stranden. Het boek kende geen overweldigend succes maar werd toch in tien talen uitgebracht (Nederlandse titel: Vrouwen op het strand uit 2012). Haar definitieve doorbraak kwam er met de thriller Het stille graf.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Stormval.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe omschrijft Alsterdal de omgeving die zich opende voor Olof? Tip; lees het eerste hoofdstuk.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stormval’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)