Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Droomvallei het inspiratie handboek Ik heb altijd schrijfinspiratie … en met dit boek jij ook van Jolanda Pikkaart. Jolanda maakt deel uit van De Kleurrijke Schrijvers, bestaande uit Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, Titia Schut, Marieke Simons en Marijke Witman. Op 10 april zullen zij via een boekentour hun boeken presenteren. Ga naar www.dekleurrijkeschrijvers.nl voor meer informatie. Bestel voor 8 april bij uitgeverij Droomvallei en ontvang de boeken gesigneerd met extra verrassingen.

Over Ik heb altijd schrijfinspiratie

Ik heb altijd schrijfinspiratie

Herken je dat verlammende gevoel? Je wilt aan je blog, verhaal of boek schrijven en je hebt geen inspiratie? In dit boek Ik heb altijd schrijfinspiratie deelt Jolanda Pikkaart met jou haar geheimen, zodat ook jij kunt schrijven vanuit flow.

Het boek staat vol met schrijfinspiratietips en schrijfoefeningen. Het is een heerlijk bladerboek voor op je schrijfplek. Lees het boek chronologisch of sla een willekeurige bladzijde open. Kies je eigen manier. Kortom speel, volg en laat los. Zolang jij maar inspiratie krijgt.

Over de auteur

Dé kleurrijke schrijfcoach Jolanda Pikkaart begeleidt schrijvers met idealen en verhalen die er toe doen. Ze heeft als auteur meerdere boeken op haar naam staan. In 2018 verscheen van haar, in samenwerking met Esther van der Ham, de Boekplanner: een boek én een planner, waarmee je focus en overzicht over jouw schrijfproces houdt.

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)