Droom je ervan om een spannende thriller te schrijven, maar vraag je je af hoe je het verhaal opbouwt? Wil je bovendien weten hoe je jouw verhaal bloedstollend spannend maakt? Dan heeft Marelle Boersma met In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven voor jou een prachtig hulpmiddel geschreven.

In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven

Spanning is nodig in elk verhaal, maar voor een thriller is het absolute noodzaak. In dit boek krijg je een makkelijk te volgen en tijdbesparend stappenplan om een thriller te schrijven. Een route die je zowel structuur biedt als creatieve vrijheid geeft om je eigen unieke thriller te schrijven. Het inspireert jou als (beginnende) schrijver en laat je zien hoe je een thriller spannend maakt.

Marelle Boersma helpt schrijvers om de theorie van het schrijven in de praktijk te brengen. Vandaar dat je in dit boek niet alleen de theorie ontdekt, maar ook voorbeelden uit de praktijk aangereikt krijgt. Je krijgt tips, valkuilen, oplossingen en gerichte opdrachten, zodat je direct kunt werken aan je eigen thriller.

Eindelijk is er een boek waarin je een makkelijk te volgen stappenplan krijgt dat je veel tijd bespaart bij het schrijven van je thriller. In elk stap krijg je veel tips, duidelijke praktijkvoorbeelden én natuurlijk zitten er nog een paar verrassingen in het boek verstopt.

(Ook voor schrijvers van een roman, jeugdboek of een levensverhaal geeft dit boek een prachtige leidraad om de lezer niet alleen nieuwsgierig te máken, maar ook te houden tot aan het eind.)

In het boek ‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven‘ krijg je onder meer antwoord op deze vragen:

  • Hoe bouw je een verhaal op?
  • Hoe schrijf je een krachtig begin?
  • Hoe zorg je dat het middendeel spannend blijft?
  • Hoe schrijf je een bloedstollend slot?
  • Hoe bedenk je een verrassende twist?
  • Er komt nog veel meer aan bod, maar dat ontdek je vanzelf tijdens het lezen.

Vanaf 1 mei kun je In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven al bestellen via deze link; tot 1 juni zonder verzendkosten voor € 17,50, na 1 juni (inclusief een kleine bijdrage in de verzendkosten) € 19,95. Vanaf 1 juni is In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven ook verkrijgbaar via de (online)boekhandels.

BOEKLANCERING -> SPANNEND FEEST

Wil je meedoen met de unieke Online workshop ‘In 10 stappen Spanning’ die Marelle gaat geven tijdens de boeklancering op 1 juni om 16:00 uur, meld je dan snel aan voor haar inspiratiemails. De ontvangers van deze inspiratiemails worden als eerste uitgenodigd.

(Tekst: www.marelleboersma.nl)

Kijk voor nog meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)