In de aanloop naar de thrilleravond met Nathalie Pagie, vroegen wij jullie vragen in te sturen die wij konden stellen tijdens het interview in boekhandel Kemenade & Hollaers in Breda. De leukste vraag, uitgekozen door Nathalie zelf, zou worden beloond met een thrillerpakket, aangeboden door uitgeverij Boekerij. Het pakket bestaat uit: Rio Grande – Nathalie Pagie, Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge, De nachtploeg – Michael Connelly en Y staat voor – Sue Grafton.

De winnende vraag werd gesteld door: Nathalie Bottinga
Heeft u weleens moeite met het bedenken met namen voor personages in uw boeken?

Het antwoord lees je binnenkort op onze site.

   

Nathalie, van harte gefeliciteerd met dit geweldige pakket en veel leesplezier!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)