Dromen van het strandhuis

Onlangs verscheen bij Xander Uitgevers de roman Dromen van het strandhuis van Mary Alice Monroe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Toy ontworstelde zich aan een gewelddadige relatie en voedt haar dochtertje nu in haar eentje op. In het zee-aquarium waar ze werkt vindt ze een nieuwe uitdaging als ze samen met haar aantrekkelijke baas Ethan een ziekenhuis voor zeeschildpadden begint. Er springt een voorzichtige vonk over tussen hen, maar Toys ex maakt het haar ondertussen niet gemakkelijk. Hoewel Toy sterk is, blijft ze bang voor verandering en houdt ze niet van risico’s. Met hulp van haar vriendinnen Caretta, Florence en Emmaline probeert Toy toch haar angsten onder ogen te zien en haar dromen waar te maken.

Over de auteur
Mary Alice Monroe is de bestsellerauteur van Terug naar het strandhuis en schreef meer dan twintig boeken die wereldwijd worden uitgegeven. Ze is een fervent liefhebber van de natuur, die ook altijd een prominente rol heeft in haar romans – net als de liefde en hechte familiebanden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Dromen van het strandhuis

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de achternaam van Toy en waar keren de zeeschildpadden ieder jaar naar terug?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dromen van het strandhuis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)