Boekenjagers

Sinds zijn ontstaan in 2016 is de groep De Boekenjagers uitgegroeid tot de grootste boekengroep van België. Het concept is verfrissend: boeken worden doorheen het land verstopt zodat ze kunnen gevonden worden door andere jagers of toevallige passanten.

Naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van de groep haalt oprichter Veerle Nijs mooie, ontroerende en grappige herinneringen op. Daarnaast leveren talrijke auteurs en illustrators een bijdrage aan een verzameling van kortverhalen, poëzie, cartoons en tekeningen uit erg uiteenlopende genres.

Veel fantasie en daarnaast hartverwarmende getuigenissen, grappige anekdotes, verbazingwekkende wist-je-datjes en een zelftest voor wie zichzelf van een boekenjagenverslaving verdenkt. Een waar feest voor elke boekenliefhebber. Wie nog geen boekenjager was, zal het na dit boek absoluut willen worden!

Bestellen: ga naar www.standaardboekhandel.be

De auteurs
Lucinda Riley, Diane Broeckhoven, Toon Tellegen, Lize Spit, Patrick De Bruyn, Jennifer Vrielinck, Sandra J Paul, Kaat De Kock, Nico De Braeckeleer, Tine Bergen, Tom Bergs, Filip Bastien, Kevin Valgaeren, Bart Debbaut, Bjorn Van den Eynde, Kelly Picavet, Wim Oosterlinck, Ingrid Vandekerckhove en Sien Volders.

Poëzie 
Stijn De Paepe, Christophe Vekeman, Yentl Nuytemans, Dries Desmet en Luuk Gruwez.

Cartoonisten
Lectrr, Herr Seele, Johan Amssoms, Danae en Pieter De Poortere (Boerke).

Illustraties
Filip Heyninck (Studio 100) en Lise Vanlerberghe.

Cover
Sofie Nachtegael.

Fragmenten kan je vinden op https://boeken-jagers.be/fragmenten/ (wordt regelmatig aangevuld)

  • De opbrengst van dit boek gaat naar De Luisterpuntbibliotheek, Het Lezerscollectief en De Boekenkaravaan
  • Het boek kost 25€
  • In elk boek zal ook een unieke code zitten, waarmee je dubbele punten krijgt bij een volgende aankoop
  • Vanaf 12/8 kan je het afhalen in een Standaard Boekhandel naar keuze. Verzenden kan ook, maar dan worden er verzendkosten gerekend.
  • Vanaf 12/8 ligt het boek ook in beperkte oplage in een aantal Standaard Boekhandel-filialen; ook aan 25€

(tekst: www.boeken-jagers.be)


Ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)