Fedor de Groot

Onlangs verscheen bij Godijn Publishing de thriller van Fedor de Groot, Sønderho. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 gesigneerd exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Monika Hedegaard, rechercheur bij de politie van Kopenhagen, linkt twee lopende zaken aan elkaar: een vermoorde vrouw die op haar lijkt en een gecodeerde dreigbrief. Vanwege een onverklaarbare DNA-match met haarzelf en het slachtoffer wordt Monika van de zaak gehaald. Samen met haar zus Isabel start ze een eigen onderzoek. Bij een dossierstudie stuit onderzoeksjournalist Owen Cuperus op het geheime persoonsverwisselingprogramma “GenMedical” uit de Tweede Wereldoorlog. Als hij een link naar Isabel vindt, contacteert hij haar. Dan blijkt dat ze meer raakvlakken hebben dan het onderzoek alleen. Ze bundelen hun krachten om een gevaarlijke tegenstander het hoofd te bieden. Tijdens een confrontatie in een oud laboratorium in Sønderho, een dorpje op het Deense waddeneiland Fanø, komt het verleden opnieuw tot leven en vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Over de auteur
Fedor is 53 jaar en woonachtig in Den Hoorn (ZH), samen met Esther en labradoodle Skip. In het dagelijkse leven werkt hij bij een autoleasemaatschappij en coördineert hij de commerciële binnendienst. Fedor is in 2017 met schrijven begonnen en is daarna niet meer gestopt. De eerste jaren schrijft hij vooral gedichten en korte verhalen. Begin 2020 besluit hij een thriller te schrijven met de titel ‘Sønderho’. Dit is zijn eerste thriller, die oktober 2021 bij Godijn Publishing verschijnt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Fedor de Groot verwerkt graag een thema in zijn verhalen, welk thema heeft Fedor in Sønderho verwerkt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Sønderho’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)