Anja Maas

Onlangs verscheen bij Godijn Publishing de thriller van Anja Maas, Veerkracht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 gesigneerde exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Rechercheur Sylvia Pronk wordt belast met de vermissing van Marla Bosveld. Een ontdekking in Marla’s woning leidt naar Lorgues, een plaatsje in Zuid-Frankrijk.

Rechercheur Sylvia Pronk wordt belast met de vermissing van Marla Bosveld. Een ontdekking in Marla’s woning leidt naar Lorgues, een plaatsje in Zuid-Frankrijk. Als Sylvia in haar vrije tijd iemand tegenkomt uit haar verleden, loopt dit uit op een gewelddadige confrontatie. Tijdens haar werk kijkt ze herhaaldelijk over haar schouder. Wanneer deze man Sylvia bedreigt en haar leven in gevaar komt, besluit Sylvia’s leidinggevende haar naar Frankrijk te sturen. Samen met de Franse rechercheur Ludovic Lebon gaat ze op zoek naar Marla. Sylvia komt afschuwelijke zaken op het spoor, waardoor het onderzoek een andere wending krijgt. Als er verrassend bewijs opduikt, komt de verdwijningszaak in een stroomversnelling. Vinden ze Marla heelhuids terug?

Over de auteur
Anja Maas is geboren en getogen in Alkmaar. Ze heeft als loonadministrateur gewerkt bij een WSW-bedrijf (vroeger werd dat een sociale werkplaats genoemd). Haar samengestelde gezin bestaat uit haar man en vier dochters. Naast haar baan is schrijven meer dan een hobby. Zo zet ze zich in voor schrijfvereniging Vrienden van het schrijven NH als bestuurslid en ze is lid van de redactie. Na haar debuut Maalstroom, dat is ontstaan tijdens een onlinecursus o.l.v. Margreet Schouwenaar, is de inkt blijven vloeien, wat vervolgens resulteerde in haar tweede boek, Onbegrensd.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team las en recenseerde Onbegrensd van Anja Maas en hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Veerkracht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)