In oktober kwam de nieuwe thriller Gras van Koen Strobbe uit. 
In samenwerking met de uitgeverij Manteau/New Book Collective (waarvoor dank) mogen wij maar liefst 2 exemplaren van dit boek weggeven.

Waar gaat Gras over? 

Gianna Mercier verloor haar moeder in een ongeval toen ze nog een kind was. Zelf kwam ze er met een lelijk litteken van af. Ze werd doctor in de chemie en ontwikkelde een molecule waarmee ze barre regio’s in vruchtbare landbouwgrond kan veranderen. Pas als ze de persoonlijke grasdesigner wordt van de geheimzinnige sjeik Rahman el Siouffi slaagt ze erin haar ontwikkelingsproject te financieren.
Maar al snel blijkt dat haar werkgever een duistere kant heeft. Wanneer Gianna op zijn luxedomein in het elitaire Cap Ferrat bodemonderzoek verricht, ontdekt ze een anomalie in het terrein. Een lijk wordt opgegraven, en vanaf dat moment moet ze vrezen voor haar leven.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Met wie heeft Strobbe vorige jaar een boek uitgegeven?

Stuur je antwoord voor 9 december 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gras’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

PREVIOUS ARTICLE

Luc Deflo overleden

NEXT ARTICLE

T&M Awards 2018

Leave a Reply

  • (not be published)